5 gode fordele ved at købe en engangs vape

Vapes er blevet mere populære verden over og også her i Danmark. Især engangs vapes er blevet et hit blandt både unge og ældre.

Da de store genopladelige e-cigaretter kom på markedet, så var der mange, der kvittede smøgerne og begyndte at vape i stedet for. Men nu er det ikke kun de store genopladelige e-cigaretter man kan finde, men også den mindre og nemmere engangs vape.

I denne korte artikel får du 5 gode fordele ved at bruge engangs vapes frem for smøger eller e-cigaretter.

1. Engangs vapes er billigere

Engangs vapes er de billigste vapes, som findes på markedet lige nu. Du kan købe en super god engangs vape for omkring 60-70 kr., som indeholder omkring 600 sug. Det er langt billigere end en genopladelig e-cigaret, og så skal du heller ikke bakse med e-væske og oplader. Find din nye engangs vape her til de bedste priser.

2. Engangs vapes er nemme at tage med på farten

En af ulemperne ved e-cigaretter er, at de er ret store og vejer temmelig meget. Derfor er de besværlige at have med i lommen, hvis man for eksempel gerne vil have den med i byen. En engangs vape er en meget mindre og kompakt størrelse, som er genial at have med på farten.

3. Engangs vapes kommer i forskellige smage

En af grundende til at mange bytter smøgerne ud med e-cigaretter er, at vapes smager og lugter en hel del bedre end tobaksrøgen. Engangs vapes kommer med en lang række smage, men du kan også finde vapes fuldkommen uden smag. Du kan for eksempel finde engangs vapes med mentol og endda også tobaksmag, hvis du savner den almindelige cigaretsmag.

4. Du kan selv bestemme nikotinindholdet i din vape

Engangs vapes kommer med forskellige indhold af nikotin. Hvis du for eksempel skifter fra smøger over til en vape, så kan du matche nikotinindholdet fra dine cigaretter til din vape. Du kan endda også finde engangs vapes uden nogen form for nikotin, hvis du gerne vil kvitte dit nikotinforbrug, men stadig have noget at ryge på.

5. Engangs vapes er nemme at bruge

En engangs vape er hurtig og nem at komme i gang med at bruge. Når du har købt din engangs vape, så er den allerede klar til brug. Du skal bare trykke på knappen, og så kan du begynde at ryge.